Citiraj:
Autor prileee
Jedna napomena za lijecnicki: mislim da nije isto ako ima napomenu "uz nosenje naocala ili leca" ili ako imas "uz nosenje i kontrolni pregled" (ili tako nesto, mozda nije od rijeci do rijeci).
Ja sam na prvoj vozackoj imao ovu drugu napomenu i morao sam lijecnicki obavit, dok da sam imao ovu prvu ne bi morao ponavljat lijecnicki pregled za novu vozacku. Tako mi je barem rekla gospoda na salteru, i pri tom mi je na moje zahtjevanje i naravno (s)lijepe oci prebacila napomenu u ovu prvu verziju.
Tocnije ovo: 01.06 šta bi znacilo ovo: VOZI S NAOČALAMA ILI KONTAKTNIM LEĆAMA (source: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/...tni/425710.pdf)
Tako da se nadam da iduci put ne trebam uzaludni lijecnicki pregled iz medicine rada.
Eto, pa provjeri malo oko toga da ne bacas 400-500kn u vjetar.
|
ako nosite naočale, onda samo treba vid pregledati (ako nema neke druge napomene).. i obavezno prije toga, kod doktorice opće prakse po neku potvrdu (zab sam koju, kažeš doktoru, on mora znati), vraćali me s liječničkog po tu potvrdu.. i plati se manje nego ukupna cijena liječničkog (ne puno manje, ali eto)