Citiraj:
Autor newyxX
Edit: Znaci ne vjerujem...
|
Nije nerjesivo.
E sad nisam siguran da sam te skuzio koji windowsi su na ssd-u no prepostavljam windows 7 i da iste pokusavas ponovo podici jer taj ssd nece bootat ?
Znaci sta ti treba., valja imati pripremljene usb i Storage controllers drivere za Kaby Lake, Dism++x64 i malo volje.
Integracija potrebitih drivera u instalacijski windows 7.
Valja instalacijske windowse ( ISO ) raspakirati u neki folder na PC gdje ces raditi, mogu i biti ti na USB sticku ali ce sporije sve ici.
Sa Dism++x64 ucitavas boot.wim gdje imas 2 boota. U oba, ucitavas prvo jedan, uredis, spremis pa drugi... treba integrirati drivere u tabu drivers.
Kada si uredio oba onda prelazis na install.wim i ponovis postupak, znaci imas 3 stvari ukupno:
1. Microsoft Windows PE ( x64 )
2. Windows 7 Setup ( Bootable )
3. Windows 7 Ultimate, Profesional ili koja god vec edicija...
Dakle sada si nakrcao svoj instalacijski windows 7 sa svim potrebitim driverima da bi usb stick bio normalno prepoznat. Pazi, moras ponovo sada to zapakirati u ISO
da bude bootabilni stick, dvd itd...
Ovo sto je okaceno ukljucuje sve drivere i ostale ficure tipa ASMedia_USB3.1 ili Intel_USB3 za
Coffee Lake i starije !
Isto tako tu su i driveri za Raven Ridge AMD ( Windows 7 USB Patcher ver:2.0.20 ) , grafika ne radi jer nisam nasao vremena da se jos i time pozabavim ali windows 7 se moze dici pa koristiti grafu po zelji...
Tu su jos neki driveri za odredjene mbo koje su pravile probleme kod dizanja windowsa 7 i par wifi adaptera tako da imam mrezu
cim dignem windowse, uglavnom sve je cisto i provjereno i slobodno integriraj sve. Dovoljno je da Dism++x64 navedes na mapu Driveri i on sam ce posloziti gdje sta ide.
Code:
https://1drv.ms/u/s!AlgJgEMRnhzyjzsrUOmikhGb_2y8