View Single Post
Staro 26.02.2019., 19:56   #6
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Pa ok, svaka cast na trudu i radu oko svake recenzije bilo cega a ne samo konkretno ove recenzije no autor je malo izgubio doticaj sa realnoscu....
Koliko god se iz naše perspektive to možda čini kao bilo što drugo nego mainstream i koliko god ju ti pokušavao bilo gdje drugdje smjestiti, ta kartica, kao nasljednica GTX 1060 spada u čisti mainstream. Pogledaj na STEAM Survey, 1060 ima 14% korisnika i po tome je na prvom mjestu i najbrojnija.

Za godinu, dvije će na tom mjestu najvjerojatnije biti 1660 Ti.

Ako te brine cijena, i GTX 1060 su 2016. koštale isto toliko. Slazem se da je 2.600 kn puno novca za Hrvatske prilike, ali nećemo mi mijenat pravila srednjeg razreda grafičkih kartica jer smo sirotinja.

Ne razumijem zašto te toliko brine taj FHD? Razlike među grafičkim karticama će biti manje više iste, a samo broj FPS-a veći. Uostalom 1920 x 1200 ti nije dovoljno blizu 1080p?

I jel ti uopće znaš razliku izmedju 1440p u kojoj su svi testovi napravljeni i 4K koju toliko spominješ? Ja u članku nigdje ne spominjem 4K.

Uostalom, ti koji se besplatno reklamiraš na ovom forumu vec godinama sigurno imaš novca za 1440p monitor i jednu mainstream karticu?
krešo je offline   Reply With Quote