26.02.2019., 12:23
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor Ati freak
Opcenito G serija poslije G2 eventualno još G4 je promašaj za promašajem iz godine u godinu.
Možeš ti sebe tiješiti kolko želiš.
Ima G2, G4 i na poslijetku G6.
G2 za svoje doba odlican mob.
G4 - užas baterija, ok kamera, neke SW gluposti ( Ostajenje crne alatne trake), krepavanje matične, ultra brza nadogradnja na najnoviji OS.
G5 - kinder jaje telefona, vrh kamera, baterija isto srednja žalost, modularnost komponenta žali bože, izgled očajan - jeftin , uvođenje UWA kamere prvo nešto posebno u G liniji.
G6 - promašaj nad promašajima gledajuci usporedbu s drugim Flagshipovima. Zastarijeli SD821 , opet osrednja baterija, kamera nikakav pomak naspram G5, cak i nazad, korištenje blago receno mainstream senzora za kameru. Al meni osobno je taj uređaj izgledao odlicno, i radio odlicno, no ostao na dulje staze ostao razocaran kamerom i time da sam kupio flagship sa starim chipsetom. Prednja kamera 5MP u 2017???
G7 - tresla se brda rodio se pobačaj. Mislio covjek naucili se pameti sa svim polu flagshipovima do sad al ne. Oni opet imaju svoje muhe.
Ubacili notch iako su dobivali feedback da je to "Out" iz mode. Kamere isto ništa na žalost vrijedno spomena. "beetbox" zvuk, wtf, kome je to selling point u flagship klasi taj je valjda još u srednjoj ili osnovnoj školi pa da mu je kewl rascepati "šta ce mi subote i nedelje" za vrijeme malog odmora.
I nakon svih tih pobacaja G8 je marketinški i u svim drugim poljima zanimljiv ko salmonela na zimski dan. Ja sam se nadao da ce G7 biti necem, dao šansu G6, no na žalost žali bože truda,
|
Ništa se ja ne tješim, stojim iza svojih riječi...a za LG G2-G6 ovdje nije riječ niti me ne zanimaju
Kao što rekoh, nitko ovdje uređaj nije koristio niti nema valjanih argumenata...
|
|
|