View Single Post
Staro 24.02.2019., 18:25   #143
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
To je, ajmo reć, optimizacija. Nije sve niti napravljeno u komadu nego je loadano, snimao je to par dana. Jedino što sam vidio kod njega je da ima i treći side pouch, nisam baš pohvatao gdje ga je našao, ali negdje pred kraj igre u labu mi se čini.

Ma svaka im čast, ali nije moj stil i đir, to je više bubanje napamet, eksploit svega što skužiš nakon što utučeš 40 sati u igru, mukotrpno trial and error šta prolazi šta ne.

Ja najviše volim prvi prohod, kad moraš igrati , razmišljati i kombinirati sve on the fly, i kad nemaš pojma šta te čeka iza ugla sljedeće, znači stalno improviziraš dok paralelno učiš istovremeno. To mi je napeto i zanimljivo. Ovi turbo speed runovi i no damage runovi su skroz druga priča.

Gledao sam neki dan prelaz orginala , nešto speed run, hard difficulty, S+ Rank, prelazim igru ispod 2 sata, no damage, no weapons, knife only, no savegames, neznam šta još nabrojao tip blindfolded while playing, igram nogama umjesto rukama đir

Ma frende, nek ti doktorat isprintaju neki poslje takve jebade dok si to sve skuzio da igru prođeš tako.

Sjećam se bilo je par igara di sam brijao na takve stvari, tipa Metal Gear Solid 2 za Big Boss Rank, gdje imaš checklistu šta moraš ispuniti da bi prešao igru i dobio taj rank, zadnje što je bilo nešto tako hardcore, išao sam prelazit Alien Isolation na orginalnom Nightmare difficulty dok nisu patchali jer je igra bila kao preteška prije toga na toj težini, pošto mi je Alien Isolation bila odlična igra, prošao, snimio, stavit ću na kanal uskoro, ali prestar sam za ta sranja više. I stvarno je, jedna greška mrtav si, nema zajebancije, o nedostatku itema i municije da ne pričam.

Moraš igru fakat volit da ideš brijati na takve stvari.
Colossus je offline   Reply With Quote