View Single Post
Staro 24.02.2019., 18:12   #3
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Na žalost ne radi. Drugi/ekstender dio, spojen on WiFi il kablom, ne radi. Ali to se dešava samo kad je odašiljač u sobi na katu a ekstender dio u bilo kojoj drugoj prostoriji ili pak obrnuto (da je router sa odašiljačem u prizemlju a ekstender dio u mojoj famoznoj sobi na katu). Napominjem da je sve to isto radilo skoro pa već godinu dana i to bez padova brzina u odnosu na router na katu. Dole u prizemlju je bilo spojeno na laptop prek WiFi-ja, a TV i PS4 spojeni kabelom i brzine skidanja su bile iste il gotovo iste kao i na katu (brzine su oko 40/40).
Isti SSID i lozinku sam posložio jer mi to više odgovara za moju kuću ali isto tako sam probao nakon resetiranja Powerline-a se spojit na njegov generički WiFi hotspot i sve radi ako nije u pitanju soba na katu.
Trenutno radi jer sam spojio router iz sobe na katu na odašiljač Powerline-a u hodnik na katu i sve opet radi al je poprilično nezgodno sa LAN kablom kroz sobu i hodnik do utičnice.