Citiraj:
Autor xlr
To su i meni govorili za 2.0hdi, trese, trosi u leru, drukciji zvuk. Imam ga godinu dana, vozio ga bez razmisljanja o dpfu, mislio sam da je izbijen od strane ranijih vlasnika sve do prije neki dan kad sam bas na dijagnostici pregledao stanje. Auto ima dpf, radi regeneracije svakih 400tinjak km, a ja to u 13000km nisam nijednom skuzio. Nikakav klasicni simptom nemam. Ovih dana budem zalemio ledicu na grijac retrovizora pa cu pratiti kako se pokrecu regeneracije.
S druge strane nemaju svi proizvodjaci isti nacin kako se nose s regeneracijom i postizanjem potrebne temp. Reno afaik jos uvijek ima 5. diznu i gorivom spaljuje cadu. Pezo ima aditiv kojim snizava temp sagorijevanja (barem u teoriji) i to puno bolje postigne u svakodnevnim voznjama (ne mora nuzno biti ac i 2500+ okr).
|
Hajde pa javi, ovdje isto 2.0 HDi, 2009. godina. Nije mi jasno kakve veze imaju grijači retrovizora sa regeneracijom, jel ima neka poveznica.
Jesi gledao stanje aditiva, kako se to uopće gleda, dijagnostika ili se mora pristupiti spremniku? Sljedeći tjedan radim mali & veliki servis na 129 tisuća, pa da obratim pažnju i na to.