23.02.2019., 19:41
|
|
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
Autor Tumor
@domy1: E sad se ne sjecam koliko trosi na tim brzinama koje pitas, ali skuzio sam da koliko ganjas toliko trosi. Tipicni turbo benzinac.
Koliko me sjecanje sluzi, odlazak na Krk nekom finom brzinom (nije ganjanje, ali nije ni kilavljenje) bude nekih 8l ili tu negdje. S time da je to autocesta sa puno ozbrdica, pa se na njoj stisne gasa. I onda ima onaj dio od Ostrovice prema mostu i dalje kroz Krk do Malinske.
Za 2-3 tjedna cu opet do Malinske, pa budem bas malo obratio paznju ako te bas zanima.
Ono sto se fakat sjecam je bilo ovako:
- odlazak u Bosnu, ZG-SB i onda nekih 120km obicne magistralne ceste kroz Bosnu
To da nekih 600km od cega je oko 360km autoceste i oko 240km magistralne. Na autocesti brzina oko ogranicenja 130-140km/h, na magistralnoj po ogranicenjima jer su me upozorili da u Bosni iza svakog grma vreba radar. Prosjecna brzina cijelog puta 80km/h (bilo je nesto malo vozikanja po tom mjestu u Bosni).
Prosjecna potrosnja tog puta je bila 6,5 l/100km. Jako fini rezultat, ali i voznja by the book.
Evo dolje i slika sa tog puta
|
Octavia Sedan 1.5 TSI EVO manual 8.1L/100km od kupnje(kraj listopada 2018). Naći skoro 7000km, od toga oko 1500km autoputa i ostatak Zagreb i sitno Osijek. Jutros sam išao do fitnesa u dubravu iz novog ZG, srednje gust promet, bilo je -2 u pol 8 kad sam krenuo. 7.3L sam uspio imati normalne vožnje(da neko ne misli da vozim kao penzić, kad je toplo uspio sam identičnom rutom pobiti deklarirnu gradsku potrošnju ovog auta koja glasi 6.2L). Slike za primjer 
|