Citiraj:
Autor emilblomsky
Kakvi Phil heath, Kai greene?
Ja velim da su meni 4,5,6 puno igrivije nego ova. Jesam klassic fan ili ne, nebitno!
Baš kako se veli u postu iznad, neke stvari danas nisu više in. Kužim ljude koji vole tu dozu nostalgije, ali kao primjer da sad opet igram remake Lare Croft 1,sa svim onim zagonetkama i istraživanjima da pronađem jedan ključ, to mi se ne da.
Prihvaćam da ima ljudi koji to vole, ali nemam vremena danas toliko bit ispred kompa. Nit volje.
Nije bezveze i Tomb Raider danas puno više akcijski nastrojen.Vremena se mijenjaju. 5-icu sam odigrao 4-5puta, ovu ako završim, super. A budem!
|
Capcom je pokušao napraviti Rezident Evil kroz nekoliko nastavaka čistom akcijskom igrom, i time napravio dvije stvari, prva jest da je skoro zakopao Resident Evil serijal u nepovrat (prodaja je bila preloša s obzirom na očekivanja i kompanije i fanova) a drugo, odbio je horde vjernih fanova koji su odrastali uz taj serijal kada je bio Survival horror (i sve što ide uz to) sa zagonetkama, koje brat bratu nikada nisu bile nešto extra teške, ponekad malo uključiš kliker da bi je riješio, dok malo odmaraš od atmosfere i klanja.
Evo ti kažeš nije ti sjelo, više si volio 4,5,6 to su akcijske igre, naravno da se o ukusu ne raspravlja, svatko voli šta voli, ali ovaj remake traje za prvi prohod barem ,isti broj sati kao i ove klasične horror sa zagonetkama (cca 8-10 sati max) a koliko se sjećam i četvorka te petica i sedmica imaju otprilike istu dužinu, tako da to i nije neki argument da je igra radi toga loša općenito.
Sve je IN, kada se dobro složi, odlična prodaja igre i reakcije starih fanova govore da su za sada na dobrom putu.
Ja recimo osobno nikada nisam shvaćao poantu i zanos sa kojim netko igra Battle Royale MP FPS, pa su se prodavale ko vruće kifle, a odrastao sam između ostalog na MP FPS Shooterima, od Duke Nukema, Quakea, prva 4 nastavka Call of Duty itd. što znači moj subjektivni dojam se ne broji takoreć kada se priča šta igru čini dobrom i uspješnom, a objektivno realno ni ne postoji. Kuzimo se valjda.