Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.02.2019., 07:04   #42090
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ljudi, auto sa start stop sustavom ima obicni aku (85Ah) jel moze kakvu stetu napravit ili treba ipak drugi koji je bas namjenjen za start stop sistem?

@Romul, kod nas vlada misljenje da su japanci top klasa i da se ne kvare, a da ne pricam za das Auto.

Recimo, nije isto kupit Audija sa 150tkm ili Ford sa 150tkm, vecina bi izabrala audija sa 150tkm.
Dost njih je izgubilo reputaciju, a ona zlatna vremena su prosla..

Evo jedan primjer, gledam po njuskalu rabljene honde, drze bogovski cijenu, naravno da za te novce kupis noviji bolje opremljeniji auto, zakaj drze cijenu, zato kaj je to honda.. Cak sam cul u vise navrata (od mehanicara) da to nije vise ona honda od prije 20tak god., razumljivo..

Svak bu za svoj rekao da se ne kvari, samo toci i vozi, naravno da niko nece pricat o popravcima, to se preskoci u razgovoru, zapravo taj detalj se "izostavi"..

Audi, japanci, bmw, vau vau, auti bez greske, toci vozi i prevaljuju velike kilometraze, to je recimo jedno od razmisljanja..
Svaki se kvari i to je neminovno ni jedna marka nije postedjena, stvar je kak te zapadne odredjeni model..

Za forda sam cuo i dobro i lose, za audija sam cuo i dobro i lose, za vw sam cuo i dobro i lose, za toyotu sam cuo i dobro i lose, itd. Mozemo mi pricat o statistikama do sutra da se "bezgresni" ne kvare, al mala je to utjeha ovima kojima se auto pokvari pa te izuje iz cipela dok platis kvar, tunstatistika ne pomaze, neg se vrte pitanja u glavi, pa kako, zasto itd.

Uzet auto koja je "stara skola" to je pouzdanije neg ovo danasnji noviji auti.

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 21.02.2019. u 07:25.
zvonac je offline   Reply With Quote