View Single Post
Staro 20.02.2019., 22:55   #114
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Onaj zadnji zombi u knjižnici u trećoj epizodi je odradio genijalno
Nikad nisu mrtvi mrtvi JIPMS!

Falio me mileni za dužinu dlake

Nekako sam škrtica po pitanju municije, još uvijek mi je u glavi stari rezi šema, jer japanci sadisti dizajneri su nekad radili ovo:

Opcija A: potroši ammo i ubij sad, te olakšaj si backtrack da bi 3-4 sata kasnije baš kad je negdje napeto skužio da nemaš municije za preći bossa, game over, load neki xy save koji je ko zna koliko daleko iza tvog progresa.

Opcija B: pleši oko njih, pa kad padne koncentracija, pogotovo dok ti je mileni za petama, dobiješ po piksni, da bi uštedio municiju za sranje koje znaš da tek dolazi. Na kraju igre onda vidiš da si sve first aid sprejeve osim jednog u igri uštekao i nisu si ih iskoristio.

Na second run, pomisliš šta god si spizdio što se municije tiče, OK na kraju dobiješ mini-gun to je to taman za krknut bossa, jes malo morgen rođo, ako nemaš u šteku nešto ubuksano zadnji fajt si prdnuo u šišanu još ti se rugaju developi daju ti nešto sitno municije prije završne scene, kao ono evo bit će dosta hahaha, GAME OVER you are DEAD.

To kad vidiš da opalim fire grenade ammo u solo jednog zombija to je tragedija ili izvlakuša u zadnji sekund, da sam snimao commentary čulo bi se lijepih sočnih komentara i psovki kad se to desi, moraš ih prvo lijepo nagomilati pa onda zvekete.
Colossus je offline   Reply With Quote