Citiraj:
Autor Master_Hrc
NHF ali imam osjecaj da se tjesis i malo gutas knedlu kad se netko referencira na focusa kao kvarljivi poluproizvod
Ali da ne ispada da te samo psihoanaliziram da podijelim svoje iskustvo.
|
NHF
Ja sam samo iznio svoje iskustvo to je i poanta foruma. Ljudi izmjenjuju iskustva. Boli me ona stvar za Forda. Auto je kupljen pojavile se greske, otklonjene u garantnom roku i eto vec 2 godine auto bez ikakvih problema i na satu 75k km.
Kao sto rekoh svi se kvare i donositi zakljucak na osnovu osobnog iskustva od nekoliko auta je vrlo nezahvalno.
Ja vozim BMW pa i on se kvari. Opet sasvim ocekivano. BMW je daleko kvalitetniji auto bez ikakve sumnje. To se vidi na svakom djelicu auta ali taj BMW je kostao skoro 5 puta vise od Focusa...i opet se pokvari no i dalje je bolji auto u svakom segmentu.
Mazde kazes,evo tu jedan kolega u Bratislavi sa Mazdom 6 2.5 benzincem imao tri razlicita odlaska u garantnom roku u Mazdu.
Frend iz Rijeke ista Mazda 6 samo dizel motor, slep sluzba ga je vozila u Mazdu gdje su resetirali komp i rekli mu da neznaju zasto se to dogodilo ali eto nadamo se da vise nece. Honda CRV 2017 frendu samo umrla na parkingu. Odpojili klemu i vratili nazad i auto opet normalno radi. U servisu isao pitat a da dojde ako se dogodi opet...Dogadja se ne brinite svima, a ja ponavljam samo je razlika kako ce biti customer service kad se dogodi i koliko srece imas kod primjerka koji se nasao kod tebe.
Inace smjesan mi je taj mentalni sklop koji je dosta primjetan doma kad dojdem u RI i kad ljudi pricaju o autima i ono moj trosi 3 litre nikad nista samo toci i vozi...
Imam dojam da ljudi to ful osobno shvacaju kad im se pokvari auto i to ako je jos u garantnom roku to je valda sramota najveca
Auto je na kraju samo stroj a strojevi se kvare...ovo odgovorno tvrdim sa iskustvom od preko 15 godina rada u sustavima odrzavanja gdje sam se nagledao svega i svacega a govorim o zracnom prijevozu gdje su standardi u proizvodnji i odrzavanju na jednom drugom nivou u odnosu na cestovna vozila.