Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.02.2019., 21:08   #42086
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
NHF ali imam osjecaj da se tjesis i malo gutas knedlu kad se netko referencira na focusa kao kvarljivi poluproizvod

Ali da ne ispada da te samo psihoanaliziram da podijelim svoje iskustvo.
NHF
Ja sam samo iznio svoje iskustvo to je i poanta foruma. Ljudi izmjenjuju iskustva. Boli me ona stvar za Forda. Auto je kupljen pojavile se greske, otklonjene u garantnom roku i eto vec 2 godine auto bez ikakvih problema i na satu 75k km.
Kao sto rekoh svi se kvare i donositi zakljucak na osnovu osobnog iskustva od nekoliko auta je vrlo nezahvalno.
Ja vozim BMW pa i on se kvari. Opet sasvim ocekivano. BMW je daleko kvalitetniji auto bez ikakve sumnje. To se vidi na svakom djelicu auta ali taj BMW je kostao skoro 5 puta vise od Focusa...i opet se pokvari no i dalje je bolji auto u svakom segmentu.

Mazde kazes,evo tu jedan kolega u Bratislavi sa Mazdom 6 2.5 benzincem imao tri razlicita odlaska u garantnom roku u Mazdu.
Frend iz Rijeke ista Mazda 6 samo dizel motor, slep sluzba ga je vozila u Mazdu gdje su resetirali komp i rekli mu da neznaju zasto se to dogodilo ali eto nadamo se da vise nece. Honda CRV 2017 frendu samo umrla na parkingu. Odpojili klemu i vratili nazad i auto opet normalno radi. U servisu isao pitat a da dojde ako se dogodi opet...Dogadja se ne brinite svima, a ja ponavljam samo je razlika kako ce biti customer service kad se dogodi i koliko srece imas kod primjerka koji se nasao kod tebe.

Inace smjesan mi je taj mentalni sklop koji je dosta primjetan doma kad dojdem u RI i kad ljudi pricaju o autima i ono moj trosi 3 litre nikad nista samo toci i vozi...
Imam dojam da ljudi to ful osobno shvacaju kad im se pokvari auto i to ako je jos u garantnom roku to je valda sramota najveca

Auto je na kraju samo stroj a strojevi se kvare...ovo odgovorno tvrdim sa iskustvom od preko 15 godina rada u sustavima odrzavanja gdje sam se nagledao svega i svacega a govorim o zracnom prijevozu gdje su standardi u proizvodnji i odrzavanju na jednom drugom nivou u odnosu na cestovna vozila.
Romul je offline   Reply With Quote