Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.02.2019., 08:49   #42073
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
Ljudi moji pa auti su strojevi a strojevi se kvare,ali bas svi. Nemojte mi prodavati price kako se moja honda ili neznam toyota ne kvare nikad. Kvare se bas svi i u garancijskom roku. ....
NHF ali imam osjecaj da se tjesis i malo gutas knedlu kad se netko referencira na focusa kao kvarljivi poluproizvod

Ali da ne ispada da te samo psihoanaliziram da podijelim svoje iskustvo.
Corolla kupljena 2006, do sada riknula jedna žarulja unutar garancije (promijenjeno na račun garancije) a van garancije u ovih 13 godina riknuo akumulator.
Yaris, kupljen 2006, u garanciji promijenjene 2 žarulje, van garancije zamijenjen 2 puta akumulator i da sad nedavno je otišlo nešto na auspuhu pa smo morali cijelu granu mijenjati (1000 kuna trošak)
Mazda 3, kupljena 2013, akumulator promijenjen jer mi je ovu zimu slabije palio, i ova zadnja lampa koju su mi u Jurkoviću zamijenili.

Ne, ovime ne zelim reci da su svi "japanci" (samo je mazda zapravo kosooki) nekvarljivi, ako te potrefi govno potrefilo te govno, bila to toyota, ford ili stojadin
Ali ford danas glasi kao kvarljivi poluproizvod s razlogom

edit: skoro zaboravih. Imao sam i miatu staru skoro 18 godina, čak mi i na njoj nije riknulo nista i imao sam manje sranje nego ti sa svojim Fordom. Zaključak se nameće sam po sebi, jelte....

edit2: i crorolla i mazda3 su dizLi, tako da bih zamolio ovu ekipu laprdala kako su japanci i dizeli 2 nespojiva pojma da te bisere zadrze za sebe :Pusa

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 20.02.2019. u 08:55.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote