Citiraj:
Autor Tomtam
Što se tiče focusa 1.0, kolega iz forda kaže da je masni potrošač goriva. Znam da to nije bilo pitanje pa isprika ako sa se ubacio bez veze. Ne znam koja bi bila realna cijena.
|
Focus 1.0 ecobust 125 ks uopce nije veliki potrosac. Vozi zena po gradu na posao sa posla i potrosnja po OBC je 5.6
Sjeo sam u auto i pokazao zeni kako se vozi taj auto i neka osnovna pravila ekonomicne voznje kad smo ga kupili i to je to.
Auto se vozi kao dizel s obzirom na snagu kojom raspolaze na nizim okretajima.
Tako da ove price da taj motor nema snage vjerujem da pircaju samo ljudi koji nisu vozili taj auto.
Sto se tice jamstva Ford daje 4 godine na Focusa,barem tu u Slovackoj.
U jamstvu su otklonili dosta kvarova i bili su vrlo susretljivi u Fordu. Jedinu stvar koju nam nisu htjeli priznati je ljepljenje brtve na vratima. To kao nije pokriveno. Ali sve ostalo, a bilo je toga dosta, su pokrili u rekordno brzom roku uz isprike za neugodnosti te cak dali Fiestu kao zamjensko vozilo u jednom trenutku kad se upalila lampica da alternator ne puni pa je vozilo odma odvezeno i pustenu u servisu.
Tako da customer servisce Ford palac gore.
Sve u svemu nije auto bez mana, vec smo tu pisali ne tako davno, ali se jako fino vozi i odlicno snalazi u gradu. Potrosnja i snaga motora sigurno nisu mane tog auta,ja bih rekao prije da su aduti.