Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.02.2019., 11:12   #42031
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
Svi smo nekako izbečili oči na ovo što se radi protiv dizela, ali mislim da možemo gurat još 10 god dizel. Još jedan krug jelte.

@RAUL: Ja bi na tom autu imo 11L (zezam se), tako je vjerojatno i lega imo na focusu kojeg je furao po gradu dok je nešto obavljao, jer inače vozi mondea 2.0 TDCI (njegov privatni). Plus da u svakom slučaju kad ti voziš svoj gledaš na kazaljku i papučicu a da voziš firmin išo bi kolko želiš a ne kolko trošiš.

Ako mi zatreba drugi auto uzmem od punca C4 1.4, trošim 11L/100 ili od staraca i30 1.4 i trošim 8L/100. Relacija BEL-OS vamo tamo. Sa svojim golfom 5 1.9TDI trošim 5.5-6.5 u prosjeku.
Nema sanse da u Focusu 1.0 ide potrosnja preko 8 litara.Meni nikada nije bila preko 7.5 lit a ne pazim.Znalo je biti i 5.5- 5.7 na auto cesti ako vozis konstanto 100 km/h.Sto se tice buke nisu bucni stovise tisi su od nekih sa 4 cilindra i ne tresu nista.Inace imaju nekih drugih mana,ali to je stvar kvalitete,nemoj na Fordu ocekivati onu poznatu njemacku kvalitetu jer se stedilo na materijalima.
RAUL je offline   Reply With Quote