Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.02.2019., 15:51   #41981
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ja sam tamo bio pred jedno 10 godina, tako da su se neke stvari sigurno promjenile. Ono što sam vidio na svoje oči je da BMW-ova tvornica u Regensburgu ima testnu stazu (vrlo jasno se vidi na google mapama) po kojoj testiraju i voze aute kada izađu sa proizvodne trake. Testira se sve i svašta, od kojekakve neželjene buke u kokpitu do namjernog prelaska preko graba. U pravilu je zatvorena za javnost i većinu gosti. S obzirom da ima dosta od kako sam tamo bio, nisam se sjetio pitati vezano uz razrađivanje motora.
Ne testiraju se sva vozila koja izadu s trake... Testiraju se nove tehnologije,cim imaju nesto novo,konstantno se vozaju auti...ali ne svaki proizvedeni auto,vec pineki koji odvoje za to,ta vozila ne idu u prodaju..
To ima i Mercedes i Porsche... Ima i ogromna u Boxbergu koja je u vlasništvu Boscha...tamo testiraju svi,kad sam tamo radio bilo je i BMW-a,Mercedesa,VW i Porschea,čak je i Hyunday rally tim bio tamo trenirao.

Imaju dijelove sa vodom,dijelove sa pijeskom,dijelove sa ležećim policajcima...i tako dalje...

Na tim stazama se testiraju razina buke,kočnice,ovjesi...ma sve...a ne služi za razradu vozila...
Stanky069 je offline   Reply With Quote