Citiraj:
Autor T}{OR
Ja sam tamo bio pred jedno 10 godina, tako da su se neke stvari sigurno promjenile. Ono što sam vidio na svoje oči je da BMW-ova tvornica u Regensburgu ima testnu stazu (vrlo jasno se vidi na google mapama) po kojoj testiraju i voze aute kada izađu sa proizvodne trake. Testira se sve i svašta, od kojekakve neželjene buke u kokpitu do namjernog prelaska preko graba. U pravilu je zatvorena za javnost i većinu gosti. S obzirom da ima dosta od kako sam tamo bio, nisam se sjetio pitati vezano uz razrađivanje motora. 
|
Ne testiraju se sva vozila koja izadu s trake... Testiraju se nove tehnologije,cim imaju nesto novo,konstantno se vozaju auti...ali ne svaki proizvedeni auto,vec pineki koji odvoje za to,ta vozila ne idu u prodaju..
To ima i Mercedes i Porsche... Ima i ogromna u Boxbergu koja je u vlasništvu Boscha...tamo testiraju svi,kad sam tamo radio bilo je i BMW-a,Mercedesa,VW i Porschea,čak je i Hyunday rally tim bio tamo trenirao.
Imaju dijelove sa vodom,dijelove sa pijeskom,dijelove sa ležećim policajcima...i tako dalje...
Na tim stazama se testiraju razina buke,kočnice,ovjesi...ma sve...a ne služi za razradu vozila...