Tema: Košarka
View Single Post
Staro 14.02.2019., 18:39   #3197
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

Taj Okogie je vrlo dobar defanzivan igrač ove sezone, jedan od najboljih na toj poziciji. Što je samo posljedica toga da koristi mozak i ruke istovremeno, za razliku od većine igrača u ligi. Po stilu obrane (korištenju ruku) me najviše podsjeća na Leonarda.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
To je onaj sto je vorda ustvrdio da je deset puta bolji play od Currya? :lol:

One hit wonder

Mozda dobro dodje u rezervi, ali u PO klupe imaju manje bitnu ulogu. Rotacije se skrate i najbolji igraju vise. Ali da. Odlicnu su klupu imali i prije, sad je jos bolja.
Vrlo solidna 2. opcija. Ima mozga, dobar finišer, može proći do koša, zna dodati kada treba i odličan je u PnR-u. Jedina mana mu je natprosječan broj TO-a jer nekada zna forsirati ulaske pod koš. Ovdje to neće morati, pa ne bi trebao biti toliki problem.

S obzirom na ozljedu VanVleeta (ligamenti palca, 3-5 tjedana out), taj azijata im je stigao kao naručen.-->
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
@dottore

Taj Okogie je vrlo dobar defanzivan igrač ove sezone, jedan od najboljih na toj poziciji. Što je samo posljedica toga da koristi mozak i ruke istovremeno, za razliku od većine igrača u ligi. Po stilu obrane (korištenju ruku) me najviše podsjeća na Leonarda.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
To je onaj sto je vorda ustvrdio da je deset puta bolji play od Currya? :lol:

One hit wonder

Mozda dobro dodje u rezervi, ali u PO klupe imaju manje bitnu ulogu. Rotacije se skrate i najbolji igraju vise. Ali da. Odlicnu su klupu imali i prije, sad je jos bolja.
Vrlo solidna 2. opcija. Ima mozga, dobar finišer, može proći do koša, zna dodati kada treba i odličan je u PnR-u. Jedina mana mu je natprosječan broj TO-a jer nekada zna forsirati ulaske pod koš. Ovdje to neće morati, pa ne bi trebao biti toliki problem.

S obzirom na ozljedu VanVleeta (ligamenti palca, 3-5 tjedana out), taj azijata im je stigao kao naručen.
dh41400 je offline   Reply With Quote