Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.02.2019., 09:48   #41917
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor net Pregled postova
Gledam ti fokusa, pa nema previše km tak da nevidim kaj more biti s održavanjem jer ulje je mjenjano sigurno, ostalo se na toj km ne treba raditi. Figurativno današnja ulja mogu podnijeti i 20000km ili 2 godine.
No veći problem je s autima s malom km jer je vožnja bila na kratkoj relaciji pa se sve više haba, hladni startovi, puno startova, otvaranja vrata, kuplung se pohaba itd. Ali mala je km pa nije problem.
Ma to je Fokus s najmanje km za tu lovu na oglasu, auto je ko da si ga sad iz dućana dofural..

A gle, problem je kaj nemam nikakav uvid kad i kaj je mjenjano na njemu, servisna knjiga je prazna..

Baš sam išel gledat još jednog Fokusa, al taj je 1.6 ecoboost (2014god.) 125ks, 3cil. 93tkm ima, a auto loše izgleda vizualno, unutra se ljušti plastika na prekidačima i na volanu, vani po karoseriji na vratima ima dvije tri crte, prednji blatobran je isto malo ogreban, otvorim haubu motora, unutarnja obloga od motora (spužva) je na sredini potrgana, ko da su je miševi žvakali, motor je zašprican uljem i oko motora isto, a to je auto kupljen kod nas i vozila ga pravna osoba, uglavnom, jako loš primjerak auta, za usporedbu, neki modeli koje sam ja gledao iz uvoza su u dalekom boljem stanju, zapravo, nemjerljivom bolje stanju, bar što se tiče vizualnog dijela.
zvonac je offline   Reply With Quote