View Single Post
Staro 09.02.2019., 19:08   #58
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Oni beru pare, mi beremo govna. (neka nikoga ne uvrijedi ovo "mi" ) Meni osobno je nevjerojatno koliko love neki ljudi mogu utući u razne online igre na "premium" pizdarije. Nekome je par hiljada eura za bacit svako malo na neku budalaštinu ništa, pa se mi plebejci čudimo.

Po meni poanta tog gledanja je u tome što ljudi vole vidjeti kako netko nešto "radi", makar i to bilo nešto što sami neće nikada raditi. Nije da uče, nego čini mi se da su odgojene nepregledne generacije promatrača.

Ima neki lik na jobito, kanal JerryRigsEverything (ne zove se Jerry, nego Zack mislim) koji koješta radi na tom svom kanalu. Kao npr. teardown i meltdown mobitela (ali doslovno tip ekstremno testira mobitele, pali ih, buši, lomi, savija i sl.) a nedavno sam vidio da je testirao neprobojno staklo npr.

Ima mnogo pogleda pa mu valjda ljudi/kompanije vole svašta donirati za testiranje, iako je rekao da je puno, veliku većinu tih mobitela kupio sam. Kaže da mu se to u konačnici isplati, jer iz jednog mobitela izvuče 5-6-7 videa, zadnji od kojih je uništenje uređaja. Doduše nije da svaki uspije slomiti, neki se dobro drže, drugi samo budu osakaćeni.

Kako bilo, da skratim, imao je Q&A i pitali ga ljudi da kako to pokazuje ljudima kako se može na tim mobovima zamijenit displej, staklo, baterija i sl. i kaže tip da se pokazalo kako ljudi u biti vole gledati te videe, ali u pravilo rađe će platiti nekome da im to odradi. A kakvi su moderni mobiteli, nije ni čudo da to malo tko ide raditi sam.
mkey je offline   Reply With Quote