Citiraj:
Autor Doktor O
meni je smiješno koliko ekipe sad po apexu recimo se zove tiwtch_neštonešto.
Svi su treameri i profesionalci sa 0 viewa lol.
ovo za prohod je fora, ako je dečko to složio i zadovoljan je time zašto ne, ali d od toga kruha ima, baš i ne.
Prelazim 1st run s claire, fora su neke izmjene priče i dijaloga, i čak nije ni dosadno.
2nd ću kasnije, moram se za tog prasca x-a pripremit.
|
Neznam koje je tko godište, ali po priči ili barem nekom načinu razmišljanja ovdje smo dosta nas slični, ali stvarno evo ja ove klince ne kužim, ja se tome nemogu načuditi, sjedi satima i gleda live stream nekog lika koji je npr. daleko od jednog Dr.Disrespecta jer lik je ono Duke Nukem uživo- uglavnom pišurija pozitiva, a i solidan je igrač, pa ajde to mi nekako prolazi, ali kad vidim sjedi lik igra, streama, nešto sitno priča snima sam sebe, u chatu spamaju ni ne stigneš ni pisati ni pročitati išta koherentno, lik se svakih 20 sekundi zahvaljuje za donacije (koje su klinci maznuli staroj da bi platili tipu preko paypala ili kako već) ono kapa im lova samo tako. E to ja ne razumijem.
Da ne tko krivo shvatio da hejtam, frende samo daj ako možeš GG svaka čast, i ja bi volio da sam u tim godinama to mogao ja tako da igram i da mi plaćaju za to što volim ,sa ekipom koliko smo aktivno gejmali sve i svašta pogotovo multiplayer igre, i koje su to priče bile preko teamspika, to je bila komedija žešća imao si sta slušat a bome i gledati kad se roka high skill ekipa po serverima i lanovima.
Ali jednostavno koliko god sam i odrastao kao gamer i stvarno sam volio igre SP i MP na raznim platormama i igrao klanski i po LANovima i igraonicama ubrao i neke pare za prva mjesta u nekim igrama kao tinejdžer, ovaj Twitch mi je iskreno Science Fiction, jer 90% nema zanimljiv sadržaj niti formu, takvi su rijetki. Gledam neki dan snimku i to ovi naši domaći neki balkanci, igraju PUBG-a i pras uleti liku donacija od 700 eura, pa poslje 1000 eura, reko wtf, kakve su ovo budale po internetu što dijele pare.