Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Ne razumijem svrhu gledanja prohoda, osim ako se zapne. Evo mene konkretno zanima igra i pogledao sam malo, no koji je smisao ako i sam mislim igrati jednog dana...
Jednostavno je to previše truda s tvoje strane, zamarajućeg uploada i sl. jednostavno ne možeš očekivati veliku gledanost od takvog sadržaja.
Inače skinio sam RE HD Remaster, kreće se od rimejka jedinice 
Al neću to još započet, imam previše igara u tijeku, kad barem dvije završim onda ću kulju
|
Meni uopće nije žao truda, jer sam naučio hrpu toga oko video-editinga, youtuba itd, i još poneku stvar. Ovo je bila jedna od onih stvari, ajmo probat da vidiš da li možeš sa nula predhodnog znanja i iskustva oko toga.
Što se tiče gledanosti, nije mi to bio cilj, jer naša regija je premalena za da bi imao neku veliku gledanost tj, da imaš neke incentive financijske za to, naši klinci ti gledaju likove poput Amira Hadžića, Juke, HCL kanal i slično, gdje se ekipa preserava na live streamu, ili radi neki kvazi-review dok pokušava biti duhovit i cool. Stranci su pak druga priča, vidim ekipu sa po preko 500 000 subscribera, i to dosta kanala samo game walkthroughs i u prosjeku 150-300 tisuća pregleda po svakom videu po igri. Uglavnom su to razni retardi svih vrsta (stoga i zanimljivi klincima) užasnog skilla sa video uradcima većinom ispod prosječne kvalitete, ali bili su među prvima koji su krenuli sa time, i redovito su izbacivali video klipove, i sad imaju hordu koja ih prati ili jednostavno hrpu pregleda dobiju samo na osnovu toga kada ukucaš ime igre jer te zanima kako igra izgleda, prvo što ti izleti u search je njegov kanal. U ovom slučaju zaista ide ona izreka *Bitno je biti prvi*