View Single Post
Staro 09.02.2019., 00:53   #46
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Sranje za stavit lajk je autoplay za idući video, idu sami, pa tko to više stigne.
A to da uploada 12+ sati je stvarno jebeno.

Zahvalio bi vas nekoliko na podršci, ekipa je bila super i na bug forumu, i pogledalo je više ljudi i subalo se nego što sam očekivao za prvi put da nešto uploadam da je dobro sklepano.

Stvar je u tome da danas prosječni youtube konzument ima attention span zlatne ribice, ima razlog zašto većina tubera popularnih stavi video tops 10-15 minuta, zavisi od tematike kanala, ja znam da sam mogao gledati neke dobre kanale sa tematikom koja me tada trenutno zanima puno duže nego prosječni klinci danas.

Ovo da netko pogleda video koji traje cca sat vremena mi daje nadu da nije sve otišlo u bananu a iskreno i nevolim baš ovaj format koji većina stavlja kad snima gameplay, ono brate šablona :welcome back folks to my walkthrough part 55 (doslovno to prolazi jedino ako je 50-60 sati igra tipa Witcher 3 itd) svaki video mu traje cca 25 minuta, i tako štancaju i uploadaju svakih par sati svaki dan samo da ostane na vrhu youtube algoritma ili da slučajno nebi prošlo 24 sata a da on ne stavi neki content.

Ja sam se trudio da to ima neku koheziju i smisao gdje ćeš počet a gdje završiti taj dio igre i priču, a ne nepromišljeni cut napravit di mi pukne i kad mi se da ili kako je lakše montirati poslje.

Iako ovo sa Claire će biti lakše rendat i uploadati, brže to sve ide jer si uigran više i znaš neke stvari iako je teže na second run
Colossus je offline   Reply With Quote