Citiraj:
Autor Doktor O
toliki fan na kraju samo jednom hardcore pređe 
ima da složiš sve i čak 2nd runove 
|
Počeo igrati sa Claire 2nd Run, sviđa mi se jer nije identičan toliko kao Leonov prohod, pa ću složiti nešto i baciti upload, iako mi nije bilo u planu jer sam ovaj prvi stavio više radi razonode, učenja video-edita-youtubea da vidim taj cijeli proces i koliko se može srediti da liči kao početnik.
Ali ovako realno malo i izgubiš volju dok mi ne dođe optika u stan, jer je upload katastrofalan pa moraš jedan video doslovno uploadati vječno, npr. staviš video od 1h dobre kvalitete u 23h navečer tek je uploadan tamo negdje oko 14-15h sutradan, plus negdje 4-5 sati da ti youtube transkodira to u 1080p i 1440p da mozes stavit video kao public a ne da bude samo 360p, a i kad vidiš koliko truda treba za sve to kad nisi neki veliki youtuber, a ekipa doslovno škrta ili zaborave opalit jedan like na video (iako po youtube analitics gledaju neki i to duže do kraja) malo se ohladiš brzo.
Zdampat ću što sam krenuo već što imam snimljeno odprije, Hitman 2 prohod Silent Assassin Rank prohod trenutno trpam na youtube, Alien Isolation na Nightmare modu, i Claire prohod, a poslje kad dođe neka optika možda nastavim redovito stavljat neke dobre igre.