08.02.2019., 16:54
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Inače mi je bijela toliko vizualno dosadna i odbojna da je to nevjerojatno. Taman pase ovim dostavnjacima. A nazalost crni auto sam imao jer sam uzeo rabljeni i mogu reci nikad vise. Kad vidim da netko ima novi crni auto odmah pomislim da, ili je našmrkan kupovao auto ili je posebna vrsta mazohista.
Prije nekih 5-6 godina kad sam uzimao novi auto jedini na lageru koji je ostao je bio sivo grafitne boje. Iako sam malo bio skeptican, moram priznati da je boja vrh. Znaci skoro pa se ne vidi prljavstina, ne vide se ni ogrebotine, tako da mi je ta boja vrh. Ono zanimljiva i ljepsa verzija srebrne metalik. 
|
I meni je bijela dosadna, ali svakako puno bolja nego crna ili obična srebrna metalik, to su mi najodvratnije boje za auto. Ta grafitna siva je i meni brutalna, pogotovo kad sam vidio Civica u toj boji, predobro mu stoji. U Osijeku ima jedan takav, samo nije Type-R.
Dok recimo ta boja na Mazdi 6 GG ne stoji baš dobro. Stari kupio pa smo se zgražali koliko je boja odvratna, valjda nije bila ista nijansa.
|
|
|