View Single Post
Staro 08.02.2019., 13:00   #1853
blackeagle
Registered User

Datum registracije: Jan 2018
Nisam dobio ni karticu, ni ruter, ni ništa. Jedino što sam dobio je veću cijenu i muljanje, kad sam skužio sam tražio raskid ugovora bez penala, kažu bit će, već mjesec dana se dopisujem.... Tražio sam raskid jer mi nije ponudio da kupim ruter za 9kn, pitam što ako krepa, reče mi da ga donesem i poslat će ga na servis, pitam jel ima kakav popust, nema, 165kn za 100 giga.. 3 dana kasnije skužim da mi piše 200 giga u moj a1, odem u poslovnicu, kolegica nema pojma kaj je ovaj poklikal, nego da zovem službu za korisnike. Svađam se s likom iz službe za korisnike jer kak ne znam kad sam si uključio dodatnih 100 giga i da se plaćaju 30kn mjesečno, kad je skužio da si ipak nisam ja uključio nego da mi je ovaj uključio rekao mi je da pišem prigovor.

Na prigovor su mi odgovorili da će mi dati raskid bez penala jer sam tražio u roku od 14 dana i da će mi javiti kad će biti raskid usluge. Onda je bio mir skoro 2 tjedna, dok me nije zvao lik iz overseasa da ima zahtjev od a1 za neki prikup opreme. Šaljem ja njima mail kakav prikup opreme kad sam tražio raskid jer nisam dobio ništa, na što mi odgovaraju da mi mail adresa nije registrirana za razgovaranje sa službom za korisnike i da će mi poslati poštom dopis i da registriram adresu... Registrirao adresu i opet bio mir 5 dana, zove me lik da jel želim skroz isključenje ili samo micanje ugovorne obveze a uslugu nastavim koristiti, kažem skroz isključenje i onda počne govoriti da su poslali za prikup opreme i da im moram poslati ruter jer sam odustao od korištenja, na moje da sam ja platio taj ruter prije 2 godine me pita kaj nisam dobio novi, kažem da nisam i onda ode negdje provjeriti, vrati se za minutu i kaže da mu to nitko od kolega nije napomenuo i da će poslati zahtjev za odustajanjem od prikupa opreme... Prošla su 4 dana od tad, internet i dalje radi, i dalje piše istek ugovora 2021.g....

Jel ima kakav rok do kad moraju isključiti nakon zahtjeva za raskid?

TLDR: Nemoj ići na produljenje, bolje odi na raskid ugovora pa zovi za jeftiniju ponudu, ja to nisam znao dok nije već bilo kasno pa su me zajebali di su stigli.
blackeagle je offline   Reply With Quote