@Mar,i to mi je jedna od opcija, ima tih aukcija vani, pa se prek našeg posrednika kupi..
Citiraj:
Autor fanATIk
A gle, prodavač želi prodat što skuplje, kupac kupit što jeftinije, uvijek bilo i bit će. I nema realne cijene, sve je to proizvoljno pošto auto nije nov. Netko misli da auto vrijedi toliko i ne želi spustit cijenu. Na tebi je da to prihvatiš ili veliš hvala doviđenja. Na tebi je da tražiš dalje. Moj prijatelj prodao alfu 159 2,4 jtd za 60000 kn. Dakle auto za svaku sitnicu išao na servis. Nikad djeca nisu sladoled ili pecivo unutra pojela. Čovjek picajzla što se auta tiče da nemre bit veća. I auto imao manje od 80000 km dok ga je prodao. Full oprema, 200 ks. Doslovce je izgledao kao nov kad ga je prodavao. A s druge strane Imaš ovo. Isto godište samo ovaj ima 150000 km više. I moš se hebat. Čovjek misli da toliko vrijedi, možda mu nije sila i ne da ga ispod cijene koju je zamislio u svojoj glavi. I ti tu nemreš ništa, možeš samo gunđat na internetu povodom toga. 
|
Ma sve pet, vjerojatno bih i ja tak razmišljao dok bi prodavao. Doduše, rađem dam 100€ više, pa da je auto kak spada, neg 100€ manje, pa posle glavom o zid, ali, ni tu nema pravila, sve je to relativno; mada, nitko od nas ne želi auto pretplatit, to je tak jasno..
Baš sam našel oglas, tip prodaje Hondu Jazz 2012 uvoz, 140tkm, tip hoće za nju blizu 10t€ i sam je rekao, ak ju proda dobro ak ne, opet dobro, moj komentar je bio u vezi cijene, a on je na to odgovorio samo, to je Honda.