Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2019., 12:32   #41768
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Znam na kaj ciljas, ljudi se vode onim: "dao sam tolko za njega i smatram da vrijedi tolko" i to je ok, a da li on tolko vrijedi, e to je druga stvar, ak govorimo o nekim realnim cijenama, znaš i sam o čem pričam..

U ovo kratko vrijeme kolko gledam aute, nagledao se i naslušao svašta, a mogu mislit kak je tek onima koji se s tim bave, svaka čast pojedinicima koji opet sagledavaju stvari iz neke realne perspektive..

Uvijek će kamen spoticanja bit cijena, a pogotovo dok je cijena van svih zdravo razumskih okvira
A gle, prodavač želi prodat što skuplje, kupac kupit što jeftinije, uvijek bilo i bit će. I nema realne cijene, sve je to proizvoljno pošto auto nije nov. Netko misli da auto vrijedi toliko i ne želi spustit cijenu. Na tebi je da to prihvatiš ili veliš hvala doviđenja. Na tebi je da tražiš dalje. Moj prijatelj prodao alfu 159 2,4 jtd za 60000 kn. Dakle auto za svaku sitnicu išao na servis. Nikad djeca nisu sladoled ili pecivo unutra pojela. Čovjek picajzla što se auta tiče da nemre bit veća. I auto imao manje od 80000 km dok ga je prodao. Full oprema, 200 ks. Doslovce je izgledao kao nov kad ga je prodavao. A s druge strane Imaš ovo. Isto godište samo ovaj ima 150000 km više. I moš se hebat. Čovjek misli da toliko vrijedi, možda mu nije sila i ne da ga ispod cijene koju je zamislio u svojoj glavi. I ti tu nemreš ništa, možeš samo gunđat na internetu povodom toga.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Pežoisti će razumjeti P308, 2008.god

https://i.imgur.com/XYqvHwN.jpg

Sinoć cijelu noć rokala kiša po lijevoj strani auta. Rezultat su zadnja lijeva vrata puna vode i mala lokvica za koju (još) nemam ideje kako je tu dospjela. Nabrzinu što sam pogledao tepisi su ok. Zadnji put prošle godine sam imao isti show na desnim zadnjim vratima i mokar zadnji desni tepih. Oba puta auto bio parkiran na istoj blagoj uzbrdici. Za popizditi. Auto odličan, a ne mogu shvatiti što više moram napraviti da ta voda izlazi van. Crveno je označeno gdje izlazi voda tek nakon što otkopčam onu plastičnu zaštitu na kutu vrata.

Zadnji put sam tražio ako ima neka druga rupica za vodu ma nisam našao... Moram ili tu plastiku maknuti ili jednu kopču od donje brtve da se otvori rupica i voda krene.
Pa izgleda mi da curi na spoju te gumene brtve.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F