Kvalitetnom interijera u Hondi baš i nisam previše oduševljen. Mislim, sve to fino izgleda i na dohvat je ruke, ali plastika je previše osjetljiva na ogrebotine. Auto ima sad nepunih 6 godina i nešto preko 60000 km, a već ima hrpa ogrebotina gdje idu boce, čaše i mobitel (kojeg sam iz tog razloga relocirao na vent mount holder), haljina od mjenjača ima pukotine, volan na nekim mjestima od odjeće, vozačeva kvaka unutra kvrcka na dodir, armatura zapucketa čim se mijenja temperatura itd. Sjedala i tapacirung su trenutno u super stanju iako ih je jako teško čistiti, preznojim se dok to sve usišem.
Time nikako nisam zadovoljan i Peugeoti koje sam prije imao su za koplje kvalitetnije napravljeni. Armatura se kod njih grebala jedino nečim baš oštrim. Ajde, tipke za prozore su bile jako mekane, ali ostatak interijera je i nakon 200000 km bio tip-top. Međutim, ostale stvari su kod Francuza jako loše riješene i nepouzdane pa me za interijer u Hondi baš briga. Pazit ću koliko mogu, a što se ogrebe, *ebi ga...