Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2019., 01:52   #41752
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Generaliziraš, na svoj mlin. Mogu i ja tako.
Honde su precjenjene, zastupnici idioti, servisna mreža očajna.
Toyote nisu ništ bolje, osim što su još ružnije. Kum ima RAV-a dizela, gasi se u vožnji, ovjes se raspada, retrovizor otpao!, plastiku ogrebes pogledom... Kolega kupio nov novcat Auris, sva plastika pucketa, moj Panasonic daljinski za TV je od kvalitetnije plastike. Golf je space shutle za njega...
Ja kupio novu Corollu prije dvije godine sa osnovnom opremom, i nista ne skripi, plastika je meka osim jednog dijela na volanu(bolja oprema bolji volan) i rukohvatu, a o plastici i škripanju zet koji je eksluziva švabe(BMW, Merc) je odusevljen autom toliko da razmatra sebi novog Yarisa za po gradu. Kad sam kupovao rodjak, automehanicar, je rekao "to će vozit duže nego ćeš ti živit" i da je jedini problem na tim toyotama prekidači podizača prozora. Što se tiče eksterijera, tip me na semaforu naguzio sa astrom, njemu je prednji branik skroz otpa, meni niti ogrebotina(čudno jer imaju mek lak al eto). Kako kažu "Svaki ciga svoga konja hvali" ali općenito se zna da su po pouzdanosti Japanci godinama drže prva tri mjesta(iako su se korejci umiješali) i o tome se i nema bas smisla raspravljat i meni osobno je to razlog zbog kojeg sam uzeo japanca.

Dalje što se tiče kvalitete vozila, imate reliability index, stranicu koju održava kompanija koja prodaje produženu garanciju vozila i po tome izračunava cijenu. Naravno u index uračunavaju i cijenu popravaka i još neke faktore, koga zanima:
http://reliabilityindex.com
OuttaControl je offline   Reply With Quote