Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.02.2019., 21:38   #41750
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Naravno da je problem u vozačima u dosta stvari, ali u ovom primjeru ne govorim o vozačima nego kvaliteti materijala/izradi. Loš vozač može spaliti kumplung, uništiti motor i amortizere ili izgrebati/razbiti auto, ali ovdje dio koji se doslovno ne koristi kao što je tapecirung i plastika je otišla. Nema to veze s održavanjem jer je kvaliteta materijala loša i nije trajna.

Nije to baš tako, ima svačega (dosta uvoza kršina iz Italije sa 2-3x više km nego što su oglašeni), ali ja ovdje govorim isklučivo o (ne)kvalitieti materijala, izrade i sl.
Prijatelj isto ima Picassa, auto se doslovno raspada, a vozi ga lagano i brine se o njemu, misliš da ljudi koji uzmu auto za 10-20k € ne brinu o autu? Pa nije to službeni

To su auti o kojima ljudi paze, nisu oštećeni, ne voze stoku ili šutu u njima, voze ih normalno bez divljanja ali nakon nekog vrimena materijali odu u k jer su lošije kvalitete.

Prije bi uzea Hondu ili Toyotu nego ijedni europski auto.
O kakvoj točno nekvaliteti materijala ovdje pričamo i što je tu konkretno loše, tj. lošije od japanaca o kojima pričaš?

Poslikao sam sad...
18 godina svakodnevne vožnje i ukupno preko 200 000 km
Zašto se ovaj ne raspada? Model je s početka 2001. kupljen nov ovdje.

Jedino gdje možeš vidjeti tragove godina je volan, i to samo zato jer je fotkano bljeskalicom na mobitelu pa izgleda puno gore nego na dnevnom svjetlu, a i s ovim plišem se da poigrati ako ga se "počešlja" u jednom smjeru

Otvorio sam ih još 10-ak na autoscoutu, s 200-300 000 km, i u sličnom su stanju kao i ovaj (max cijena 2500€)
npr. https://www.autoscout24.de/angebote/...594?cldtidx=16

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.02.2019. u 21:54.
1v@n je online   Reply With Quote