Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.02.2019., 19:31   #41747
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ček jesu u toj priči za 2006. japanac/europljanin u priči dva vlasnika ili jedan?

jer ja imam primjer di auto star 15 godina izgleda bolje nego onaj iz 2017.

i u mom slučaju problem je u vozačima isključivo
Naravno da je problem u vozačima u dosta stvari, ali u ovom primjeru ne govorim o vozačima nego kvaliteti materijala/izradi. Loš vozač može spaliti kumplung, uništiti motor i amortizere ili izgrebati/razbiti auto, ali ovdje dio koji se doslovno ne koristi kao što je tapecirung i plastika je otišla. Nema to veze s održavanjem jer je kvaliteta materijala loša i nije trajna.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Općenito, kad dođem u Dalmaciju, većina auta mi izgleda kao da su ih ljudi našli negdje u polju pored ceste i kad ih iskoriste da dođu od točke A do B, a tako ih i ostave nekom drugom na korištenje. Održavanje se očito odrađuje kad auto više ne može krenuti smjesta.

Dio je sreća kakav primjerak dobiješ, ali većina je do održavanja.
Nije to baš tako, ima svačega (dosta uvoza kršina iz Italije sa 2-3x više km nego što su oglašeni), ali ja ovdje govorim isklučivo o (ne)kvalitieti materijala, izrade i sl.
Prijatelj isto ima Picassa, auto se doslovno raspada, a vozi ga lagano i brine se o njemu, misliš da ljudi koji uzmu auto za 10-20k € ne brinu o autu? Pa nije to službeni

To su auti o kojima ljudi paze, nisu oštećeni, ne voze stoku ili šutu u njima, voze ih normalno bez divljanja ali nakon nekog vrimena materijali odu u k jer su lošije kvalitete.

Prije bi uzea Hondu ili Toyotu nego ijedni europski auto.