Citiraj:
Autor mamutarka
ček jesu u toj priči za 2006. japanac/europljanin u priči dva vlasnika ili jedan?
jer ja imam primjer di auto star 15 godina izgleda bolje nego onaj iz 2017.
i u mom slučaju problem je u vozačima isključivo
|
Naravno da je problem u vozačima u dosta stvari, ali u ovom primjeru ne govorim o vozačima nego kvaliteti materijala/izradi. Loš vozač može spaliti kumplung, uništiti motor i amortizere ili izgrebati/razbiti auto, ali ovdje dio koji se doslovno ne koristi kao što je tapecirung i plastika je otišla. Nema to veze s održavanjem jer je kvaliteta materijala loša i nije trajna.
Citiraj:
Autor 1v@n
Općenito, kad dođem u Dalmaciju, većina auta mi izgleda kao da su ih ljudi našli negdje u polju pored ceste i kad ih iskoriste da dođu od točke A do B, a tako ih i ostave nekom drugom na korištenje. Održavanje se očito odrađuje kad auto više ne može krenuti smjesta.
Dio je sreća kakav primjerak dobiješ, ali većina je do održavanja.
|
Nije to baš tako, ima svačega (dosta uvoza kršina iz Italije sa 2-3x više km nego što su oglašeni), ali ja ovdje govorim isklučivo o (ne)kvalitieti materijala, izrade i sl.
Prijatelj isto ima Picassa, auto se doslovno raspada, a vozi ga lagano i brine se o njemu, misliš da ljudi koji uzmu auto za 10-20k € ne brinu o autu? Pa nije to službeni
To su auti o kojima ljudi paze, nisu oštećeni, ne voze stoku ili šutu u njima, voze ih normalno bez divljanja ali nakon nekog vrimena materijali odu u k jer su lošije kvalitete.
Prije bi uzea Hondu ili Toyotu nego ijedni europski auto.