Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.02.2019., 13:18   #41709
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Baš se razgovaral s mehaničarem, na upit o mišljenju o 1.2tsi motorima, samo je rekao, dobri su do 100tkm, a kaj bu posle, ko to zna; a i veli da ti motorići nisu namjenjeni za malo žešću (ne mislim na jurnjavu i sl) vožnju ko stariji atmosferci.. Naravno, preporuka kod kupnje auta tj motora bila je, da gledam japance (toyota, mazda, honda, potonje neću ni gledat, pošto je skupa ko vrag).

Ne znam, Mazda 2 mi je još nekak najuvjerljivija, bar kolko sam ju probao onak na prvu, a to je bila vožnja od cca 10tak min. volan milina kao i mjenjač i taj model mi je još nekak najljepši kako iznutra tako i izvana. Jedino eto, mjesta baš na zadnjoj klupi nema bog zna što, al ajd, čak bih mogao to progutat, nauštrb, kako vele, odličnog motora, male potrošnje i jako dobrih voznih osobina.

Inače mi je bio plan, gledat isključivo atmosferce i izbjegavat ove motoriće sa nakeljenim turbinama, osobno, nemam niš protiv njih, al eto na netu svašta piše, pa vjerojatno čoeka odvede čitajući o njima na krivo razmišljanje, pitanje je, da li će bit sposobni prevalit 300tkm.
zvonac je offline   Reply With Quote