View Single Post
Staro 01.02.2019., 11:15   #8479
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Jel može mala pomoć, jer ja više nisam normalan sa ovom službom za korisnike.
04 siječanja obaviještavam A1, tj b net da selim ured sa jedne lokacije na drugu.
Ljudi se jave, dogovorimo spajanje 16 siječanja.
Dolazi tehničar, čovjek kaže nije povučen koaksijalni kabel do vašeg poslovnog prostora, nego samo parica, mogu podnijeti zahtjev za spajanje kabela do vašeg prostora ali to će trajati mjesecima dok se prokopa. Vama će trebati doći tehničar za spojiti paricu.
ja isti tren pristajem na paricu, potvrđujem ugovor i čekam dolazak tehničara.
U međuvremenu zovem službu za korisnike, stalno se čeka termin tehničara, prolazi tjedan, dva, pa i tri.
ja bez interneta i telefona.
Napokon dobivam obavijest da će me se spojiti 05 veljače.
Ja zovem SZK da pitam u kojem terminu će doći tehničar, da mogu prilagoditi ostale obveze, oni mi odgovaraju ali ne gospodine, vama dolazi paket za samospajanje???? Ja ih na to pitam zašto je onda njihov tehničar za kabelsku rekao da mi treba doću tehničar za paricu, i još bitnije ako se radi o paketu za samo spajanje, koji qrac čekate tri tjedna da mi ga pošaljete????
Odgovor naravno nisam dobio.
Dakle pitanje je sljedeće, da li treba doći tehničar kod spajanja parice na novoj lokaciji ili ne?
Pa ako ima netko iskustvo ili koju pametnu za reći u ovoj situaciji , jer sam više lud.

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk
Colop je offline   Reply With Quote