Citiraj:
Autor jed2i
Zakaj jednostavno ne kupiš auto i zamijeniš lanac?
Ak je sa autom sve ostalo u redu, pa investiraj u taj lanac i boli te briga.
|
A gle, čoek je bil u servisu, meh.mu veli da je lanac ok, naravno, napravil je redovni servis.
Stvar je u tome da su svakakva mišljenja oko tog motora od dobrih do loših, a sve radi tog lanca.
Baš bio u Seatu (servis) i tip mi veli da nisu imali nekih reklamacija u vezi lanca, znači sve uobičajeno..
Zapravo u čem je problematika, navodno je lanac lošije kvalitete, pa s vremenom se zna rastegnut i tu dolazi do sranja, a navodno su upozorenja prije katastrofe po motoru kod jutarnjeg paljenja, čuje se lanac, a posle se smiri. Baš sam zval frenda, mada niš konkretno nije rekel u vezi tog motora, neg samo veli da su to dobri motori, al ih lanac hebe, a veli da zna puknut bez upozorenja..
Navodno su riješili taj problem, i izbacili isti motor, al sa zupčastim, ali, kolko sam čitao, to je trebalo bit nakon 2012god, onda su trebali sa zupčastim dolazit, a ovaj model koji sam ja gledal je, 2014god. i sa lancem. Tak da mi je još sve nejasno oko toga.
Uglavnom, ne dobivam nikakve konkretne informacije koje bi pomogle, neg je većinom to, predrasude po motoru