Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2019., 12:36   #41689
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Zakaj jednostavno ne kupiš auto i zamijeniš lanac?
Ak je sa autom sve ostalo u redu, pa investiraj u taj lanac i boli te briga.
A gle, čoek je bil u servisu, meh.mu veli da je lanac ok, naravno, napravil je redovni servis.
Stvar je u tome da su svakakva mišljenja oko tog motora od dobrih do loših, a sve radi tog lanca.

Baš bio u Seatu (servis) i tip mi veli da nisu imali nekih reklamacija u vezi lanca, znači sve uobičajeno..

Zapravo u čem je problematika, navodno je lanac lošije kvalitete, pa s vremenom se zna rastegnut i tu dolazi do sranja, a navodno su upozorenja prije katastrofe po motoru kod jutarnjeg paljenja, čuje se lanac, a posle se smiri. Baš sam zval frenda, mada niš konkretno nije rekel u vezi tog motora, neg samo veli da su to dobri motori, al ih lanac hebe, a veli da zna puknut bez upozorenja..

Navodno su riješili taj problem, i izbacili isti motor, al sa zupčastim, ali, kolko sam čitao, to je trebalo bit nakon 2012god, onda su trebali sa zupčastim dolazit, a ovaj model koji sam ja gledal je, 2014god. i sa lancem. Tak da mi je još sve nejasno oko toga.

Uglavnom, ne dobivam nikakve konkretne informacije koje bi pomogle, neg je većinom to, predrasude po motoru
zvonac je offline   Reply With Quote