Citiraj:
Autor emilblomsky
Evolucija Bioshocka! 
Kaj još neću ćuti.
Dobro, ukusi su različiti, ali meni je Bioshock jedna od najboljih igara. Meni u rangu Dead Space serijala.
Recimo jedinicu sam odigrao bar 3-4 puta, dvojku sada treći put, infinite tri puta, (planiram još taj famozni 1999 mod), dok ovaj Pray igrao nekih sat-dva, pa mi bilo dosadno.
Ubija me u Bioshock 2 sporost Big Daddyja!
Na Hardu je gotovo nemoguće ne zginuti, pogotovo kad me napadu oni spliceri sa kukama. Pogode te dvije, tri i finito. Iskreno, lakši mi je fight protiv bid daddyja i Sister sa!
|
I ja sam nedavno ponovo prešao sve bioshockove jer sam slučajno upalio dvojku multiplayer i našao 10 ljudi za igru. Otključao achievemente za multi koje sam mislio da nikad neću obaviti te sam počistio ostale achevemente tako da imam sve 100%.
Sve rješeno na hard i mogu reći da mi je prvi dio bio malo teži od drugog. Samo koristi dosta kameru da imaš bonuse i nije uopće teško bilo. Što se tiče 1999 moda bio mi je zabavan, mislim da sam jednom pogino slučajno jer sam se zaletio ko muha bez glave. Dok dobiješ charge i upgrade napraviš 2 puta sa pravom opremom igra postaje prelagana(ovo se posebno odnosi na Siren fight koji rješiš za 10 sekundi doslovno). CitC DLC je bio fora za blue ribbon achievement ali ima nekih luck based pa treba vremena malo više.
U globalu jedan od boljih igara ikad meni takođe slažem se

Meni osobno prvi dio najdraži ali se vidi koliko je dvojka poboljšala mnoge stvari jer su imali veći budget. U remastered verziji su dobri dev clipovi to nisam gledao prije