Citiraj:
Autor Mommistake
Čekaj, jel tvoje pitanje nešto slično, zašto je netko prešao sa M5 BMW-a 1995. godište na 520d 2017. godište? M5 je jači auto, zar ne?
Mješaš kruške i jabuke. Nitko od nas nije imao CRT jer smo imali izbora, već jer nismo.
Jel imaš 144hz? Jesi li se igrao s njim jedno vrijeme? Vjeruj mi, probao sam sa 60hz na 144hz i vratiti se na 60. Imaš grafu od 4000kn i imaš feeling da igra trza/šteka, i da nešto nije u redu...
|
Svi smo imali CRT s minimalno 75 Hz i bacali smo ih u smeće jer su LCD-i zauzimali manje mjesta i bili lakši, ali NIKAD bolji od CRT-a.
Iz svega pročitanog, samo su HZ bitni, herci herci herciiiii
Ja ne vidim razliku u igranju otkad imam 75 Hz Freesync AOC-a, ali možda ne igram "prave" igre.
Ovo je jedini razlog zašto sam išao napisati nešto. Kakav krvavi productivity i Hz.
Citiraj:
Autor junkieee
Znači kao što je prije par godina za productivity i gaming bio bitan prijelaz HDD->SSD, tako je i danas stvar sa prelaskom sa 60Hz->100+Hz.
|
Ovo je bulšit kakvog dugo nisam pročitao.
Sinko, o kakvom productivityu ti pričaš gdje se vidi razlika između 60 i 100+ Hz
Excel?
Daj me nemoj
Nemam niš protiv izdrkavanja na herce ako netko živi od igranja igrica i razlika od 3 killa mu nosi neke novce, pa je na to utjecalo tih 60+ Hz više, ali ovakva rasprava gdje je maltene mali kruha gladan jer nema 144 Hz monitor...lakše malo
Provodio sam dane i noći na CoD online, Unreal i sl. pa sam bio redovno u top 3 s tipkovnicom od 30 kn, mišem od 20 kn i 15" 1024x768 monitorom od 150 kn. Da sam doma rekao da mi treba bolji monitor/tipkovnica/miš, izbili bi mi starci odmah ideju o igranju iz glave
Danas očito moraš imati monitor za 1000€ da bi uopće mogao pokrenuti neku igru