View Single Post
Staro 29.01.2019., 15:14   #2270
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor dmr Pregled postova
ja rekoh 100-120Hz ko je pricao o 60Hz. Ja da imam 144Hz ips ogranicio bih na 120 fpsa, ili na 100Hz zavisno od odziva, da panel bolje dise
očito nisi upoznat sa načinom rada tehnologije i kako ona funkcionira, što se vidi iz tvojih postova. Lupaš takve gluposti da se postavlja pitanje kako već nemaš ban za spam i trolanje jer ničim ne pridonosiš temi.

Znači kao što je prije par godina za productivity i gaming bio bitan prijelaz HDD->SSD, tako je i danas stvar sa prelaskom sa 60Hz->100+Hz.
Ima hrpa ljudi kao ti koji nisu ni vidjeli 144hz monitor sa nekom od sync tehnologija ali pljuju po tome i misle da su najpamentiji.

Ako igraš bilo koji FPS ili neku fastpace igru razlika je očigledna i samim time prijelz na monitor sa high refresh rateom je must have. A da ne pričam da nije ni skupo u današnje vrijeme.

Ontopic:

Meni je danas došao već spomnjani Dell S2719DGF i mogu reći da je panel kvalitetniji od dosadašnjeg AOC-a kojeg sam imao. Za tu lovu vrhunski monitor.
Kvaliteta slike se ne može mjeriti sa IPS-om (imam IPS Della za rad pored), ali koga briga za to kad igre izgledaju vrhunski na 144hz.
junkieee je offline   Reply With Quote