Citiraj:
Autor Elven
Baš bih volio anketu na sljedeća pitanja:
1. Koliko vas misli da su ljetne gume (recimo Michelin Pilot Sport) sranje po kiši, pri recimo 8°C?
2. Koliko vas misli, da ako imate zimske gume (može i Continental T860, makar više mislim da većina fura Savu Eskimo) po skliskoj cesti smijete pičiti jednako brzo kao po suhom sa (prosječnim) ljetnim gumama?
3. Poredajte po vama važnost faktora na zaustavni put:
Guma, podloga, brzina vozila
|
1. ljetne bi trebale biti bolje na 8 stupnjeva od zimskih, ali ako su jednako kvalitetne obje možda su razlike vrlo vrlo male.
2. smeta mi riječ skliska cesta. ako je skliska onda to znači da nešto ne valja i kada je suho. osobno se jednako brzo vozim po kiši i po suhom sa istim gumama. znači ako kiša pada usred ljeta i vani je 20 stupnjeva vizim jednako kao i da je 20 stupnjeva bez kiše.
inače: zima + sklisko VS ljeto plus suho nikako ne može u isti koš sa brzinom.
3. podloga/brzina/guma.
na ledu te ne spašava nikakva guma, a brzina će samo odrediti koliko daleko ćeš se odsklizati. zašto motiristi odskližu u zavojima na proljeće, a ne idu prebrzo i imaju savršeno dobre gume? asfalt je u nekom hladu i sunce ga ne grije, a vani još nije bilo tako dugo toplo da se ugrije od zraka i samo ode. ista brzina sa istim gumama usred ljeta i prođe bez problema. podloga po meni broj jedan.