Nisam došao sa njime do takvog broja kilometara pa ne znam što bi me sve čekalo. Na 90k kilometara promijenio pumpu vode, zupčasti, mikroremen iako mi je serviser rekao da je sve kao novo i da po njemu još mogu voziti ali kako sam picajzla rekao sam da sve mijenja. Na 110k km sam promijenio preventivno grijače motora i sve amortizere makar nisam morao ali opet, picajzla sam što se tiče tih stvari

Na kraju sam ga prodao sa 140k km u po meni savršenom stanju i sa novim prednjim ATE diskovima i pločicama te stražnjim TRW setom cilindrića i pakni. . Ako imaš mogućnosti odvesti auto na neki pregled bilo bi super da ti netko provjeri stanje turbine i općenito motora ali koliko znam i od drugih poznanika motori su se pokazali jako dobrima u toj seriji. Zaboravio sam ti reći još da pregledaš svakako cijevi vakuma jer zbog vibracija motora zna glavna cijev iz pumpe napuknuti na zglobu i uvlačiti zrak. To se meni dogodilo u 10. godini starosti ali org. cjevčica je 300 kn pa i nije neki trošak a možeš ju lako sam zamijeniti. Što se tiče redovnih servisa svakih 15k km sam sam radio redovan servis fg, fz i fu.