View Single Post
Staro 24.01.2019., 08:21   #2215
Crypto
Premium
Moj komp

Crypto's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor grizli1 Pregled postova

...Stvarno netko tko se dvoumi može dobiti krivi dojam.

E sad, ili sam ja tumplek za te neke stvari ali na svom ne vidim nekakav gadni color banding koliko god gledao. Boje jesu ispranije od starog U2414h što sam koristio.
Ali, sad kad je promaknut na sekundarni monitor izgleda mi kao igračka pored ovog čudovišta od monitora.
Veći PPI se vidi, svjetliji je, više radnog mjesta, responsivniji i samo još čekam revolucionarni DP kabel da se priključim g-sync compatible ekipi.

Za nekog prosječnog korisnika koji igra igre, gleda streamove i YT ovaj monitor je zvijer.

S postavkama slike i kalibracijom ću se igrat tek kad to malo istražim, za sad je dobro i ovako
Netko je veća picajzla, netko manja . Sa ovime se slažem da je za prosječnog korisnika super, ali stvar je kompromisa na koji treba biti spreman (puno bolji vertikalni vidljivi kut na IPS-u vs 144 Hz na ovom TN-u). Meni je taj visoki refresh rate dovoljno fascinantan da mogu prihvatiti lošiji vertikalni kut, ali savršeno shvaćam druge kojima to nije prihvatljivo.

Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Znaci za mene je dell nema sanse.
Povlačim iz prodaje svoj 4k ips onda i cekam nove 144hz 2k IPS/VA Hdr panele.
Hvala na mini recenziji.
Te vertikale sam se i bojao najvise. Poludio bi da mi nije cijeli ekran jednak posto se stalno gnijezdim gore dole u stolici dok igram.

Sent from my H8266 using Tapatalk
Budem i probao poslikati da se vidi stvarno kak to izgleda, zapravo se najmanje primjeti u dinamičkom sadržaju, a više kad čitaš tekst.
Evo, uz napomenu da oštrina teksta je skroz ok, na slikama izgleda loše. Slikano otprilike s visine gornjeg i donjeg ruba monitora, udaljenost cca 60 - 70 cm:
https://ibb.co/kDVnmXJ
https://ibb.co/xzHmS03

Zadnje izmijenjeno od: Crypto. 24.01.2019. u 08:34.
Crypto je offline   Reply With Quote