Citiraj:
Autor Crypto
Nakon par sati isprobavanja, evo i moji dojmovi o S2719DGF. Paralelno uspoređujem sa U2312HM, te sam udaljen cca 80 cm od monitora:
....
|
Smiješno mi je čitat ovaj tvoj osvrt jer da sam ga čekao mislim da bi mi otežao kupovinu. Stvarno sam se jedva odlučio kupit ga baš zbog tog TN panela....
Nije savršen, daleko od toga ali moja očekivanja je ispunio. Toliko sam se načitao o ispranim bojama i lošim kutovima gledanja na raznim recenzijama da sam sam sebe isplašio. Valjda sam očekivao crno bijeli monitor čija je slika vidljiva samo kad se gleda pod savršenim kutom.
Stvarno netko tko se dvoumi može dobiti krivi dojam.
E sad, ili sam ja tumplek za te neke stvari ali na svom ne vidim nekakav gadni color banding koliko god gledao. Boje jesu ispranije od starog U2414h što sam koristio.
Ali, sad kad je promaknut na sekundarni monitor izgleda mi kao igračka pored ovog čudovišta od monitora.
Veći PPI se vidi, svjetliji je, više radnog mjesta, responsivniji i samo još čekam revolucionarni DP kabel da se priključim g-sync compatible ekipi.
Za nekog prosječnog korisnika koji igra igre, gleda streamove i YT ovaj monitor je zvijer.
S postavkama slike i kalibracijom ću se igrat tek kad to malo istražim, za sad je dobro i ovako