View Single Post
Staro 22.01.2019., 15:07   #12331
Ivic@
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor G-boy Pregled postova
Kupio ga prošli tjedan u Futuri.

Za te pare nećeš kupiti ništa bolje.

Dosta dobra slika, smart radi ok, zna zatrzat i do sad mi se jednom You Tube srusio i zivcira me sta svaki put moram odabirat profil na Deezeru jer ga ne zapamti, no fino vrti 4k i SD izgleda poprilično dobro + ako ga mislis koristiti s kompom, odrađuje posao vrlo dobro.

PS, najveća mana mu je sugava montaza na zid jer treba M8 vijke od 45mm koje nisam uspio nigdje nać pa sam kombinirao s pločicama i 50mm vijcima.
Još gore je to što su mu rupe pozicionirane prema gore (nisu na sredini) pa sam morao i zid opet bušiti da mi ne bude prenisko.

a jbg to su sad sitnice, meni taj smart niti netreba dapače samo mi smeta jer ne mislim TV koristit za ništa drugo osim za što se TV koristio oduvijek , također nebi išao niti na zid . da gledao sam dosta drugih modela za te pare se niti bolje nemože proći. Hvala za info. zapeo mi je za oko još LG LED TV 43LK6100PLB ali nažalost vidim nije 4k uhd... na nekom forumu sam pročitao da ovaj Samsung ima malo ghostinga kad se ljudi ili nešto brzo miče sad ne znam jel to istina?
Ivic@ je offline   Reply With Quote