Citiraj:
Autor T}{OR
Jutros sam na putu do posla baš obraćao pažnju na zvuk kod ubacivanja u brzinu i to je defakto neprimjetno. Boljke novog vozila.
Što se tiče performansi, benzinac tek na 4000 okretaja živne jer nema turbo. U praksi je malo trom.
Sent from my OP6
|
Znam, imam benzinca.
što se tiče prebacivanja u brzinu, eto, meni je to bilo iznenađujuće, mislil sam da nekaj ne štima, al eto, očito je to normalno, teško mi se bilo naviknut, pošto kod mene ne proizvodi nikakav zvuk kod ubacivanja u brzinu, jest da je neprecizniji mjenjač s dužim hodovima, al je bešuman
Gledal sam Clio 4, sve super, dizajn, aerodinamičan, unutra baš nije oličenje ljepote, al preglednost je jako loša, gledao sam i Toyotu Yaris, kod nje ima dost prostora, pogotovo na zadnjoj klupi, al mi se ne sviđa ta armatura, podsjeća me na neke modele japanskih auta iz 80tih

I onda mi je zapala za oko Mazda 2, kako izvana tako i iznutra, jedino, na zadnjoj klupi baš nema mjesta za koljena, al ima više neg u Cliu 4, a manje neg u Yarisu, i još jedna prednost Mazde, imaju poštene atmosferce u ponudi, a kolko čitam jako malo troše i pretpostavljam pouzdanost bi trebala bit neupitna.
Čak sam gledal Hondu (2016god.) Jazz, al Honda je tolko skupa da je to katastrofa, tak da ispada iz igre.
Tak da izgleda da se okrećem Mazdi 2..
Nego, dal je po vama ovo prevelika cijena, onak realno?
https://www.index.hr/oglasi/mazda-2-...ge/oid/1499829