Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
U stubištu je žuta u mene trans.
50/10 osnovna? Hm nisam to znao, iskreno nisam se ni pretjerano informirao, vuke me za nos s tom optikom već godinama pa sam se i ohladio... Uglavnom prijavio sam kvar pa nek provjeravaju, sa PCom i svim čime ja upravljam je ok, ako je problem u ONT ili routeru nek ih mijenjaju, nemam ništa protiv...
|
sve ti ovisi kakav si ugovor i s kime potpisao preko telefona osnovna je 50/10 za 100/20 pačaš 10 kn za 200/100 30kn dodatno ,sa predstavnikom dobiješ odmah 100/20 tih 10kn ti je uključeno u dogovorenu cijenu koja bi trebala biti manja od ponuđene preko telefona ,i na kraju preko službe možeš dobiti za 209kn sve tri usluge 100/20 maxtv ,osnovni paket ,telefon,za 200/100 se uvijek plaća 30kn dodatno promjeniti brzinu možeš sam na moj tcom stranicama.
Citiraj:
Autor animATrIx
katkad brzina varira, nemozes utjecati nikako na to. ni speedtestovi katkad nisu relevantni, recimo torrent mi zna bolje raditi od nekog servera s kojim mjerim brzinu. a cesto se ljudi zajebu jer ne gledaju pa na speedtestu ne odaberu ht-ov server u zagrebu nego stranica automatski odabere neki bosanski server kojem je limit tipa 30mbit itd
|
brzina ni preko speedporta nije bar kod mene nikada bila problem ,problem je hendlanje speedporta sa dns serverima,na asusu čak i sa t-comovim dns-om radi uredno variranje brzine kod mene je između 240 i 260 ali baš nikada ne pada ispod 200 koje plačam niti žično niti bežično(testirano "ac 600" , "ac1300" "ac 1900" što karticama što stikovima,manje brzine su sa "n"stikovima na 2,4 "n150" jedva dogura do 70 "n300" je tu negdje 140-150" ali i to su im realne brzine,tako da je moj zaključak ako hočete imat 200/100 što se interneta tiće neophodan je bar "ac 600" može se nać za oko 100kn ,ako imate mrežu doma onda trebaju i jače kartice/stikovi jer unutar doma je mreža gigabitna.