Gdje bi bili kada bi sve pisali
Kao što napisah bio bih ja za par dana sve ponovio ali red je zahvaliti čovjeku koji me ponukao da odmah sve provjerim pogotovo što ja imam problema sa svojim CPU koji se nažalost još ne može promijeniti u neki mlađi, bolji... tako da sam zaglavio u bolnici malo duže, a u psihijatrijskim bolnicama u pravilu ni mobitel ne možeš imati uz sebe 24 sata dnevno dok se laptop ni ne trudim nositi.
Na papir sam napisao što sve imam i kojim redom ću ali pošto chkdsk /f znam i u snu napisao sam samo chkdsk pa pošto se greške događaju i boljima od mene ide ona "neka baci kamen onaj koji nije zgriješio".
Večeras sam iz ladice uzeo jedan disk istog kapaciteta da se ne mučim s rastezanjem druge particije pošto je na njemu i D: particija, krehnuo Clone, a kada je završilo otvorio kantu izvadi onaj s bad sectorima stavio ovaj na koji sam napravio clone, uključio i čekao. Poslije takvih zahvata uvijek se sistem sporije diže, svaki program treba duže ali se poslije reseta sve potpuno stabiliziralo i jedino moram ponovo ukucavati passworde jer to ne pokupi prilikom backupa, a ni poslije kloniranja.
Uglavnom sve radi