View Single Post
Staro 12.01.2019., 14:01   #4190
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Izgleda da su ipak bad sectori. Imam 30tak godina iskustva s tim problemom jer sam još 91. održavao desetak računala s kojima su skoro igrali nogomet dok su diskovi radili ali me ovo kod mene baš začudilo pošto ni Ashampo ni hd tune nisu pokazali ništa. Pametan čovjek dobro razmotri svačiji savjet pogotovo ako i njemu smrdi na isto ili slično pa sam, nakon tvog posta sve polako provjerio kojim redom sam napravio provjere i na listu papira piše chkdsk, Ashampoo, hd tune...
Naravno da nisam upisao chkdsk /F jer je bolnica ostavila svoje i jutros sam to ponovio dodavši /F pa je disk usporavao i prekidao brojenje tako da sam, nakon što je dovršio izašao i ne pogledavši što je napravio ali sistem se uredno diže, nema polusatnih čekanja kod dizanja programa, Win Defender stane s brojanjem ali odradi posao što nije čudno kod Win programa da rade ali zaborave pokazati dokle su došli.
Uglavnom danas ću staviti Macrium na DVDu i clone na drugi disk jer ih imam preko nekoliko komada

Iako bih i ja sam sve ponovio svakako hvala jer nisam dalje ništa tražio nego odmah pogledao papir, uočio nedostatak /f i to odradio.
Hombre je offline   Reply With Quote