View Single Post
Staro 11.01.2019., 16:23   #12
Zlatko7i
Registered User

Datum registracije: Jan 2019
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ne vidim čemu obraćanje s visoka i takav stav?
Jel pričaš gluposti? Pričaš... Za početak, nije band sterring, nego Band Steering
Ja te ispravljam, da ljudi ne čitaju krive informacije. Ako ja nešto krivo kažem, ispravi me, nemaš brige.

S stavom "dečko" si se sam profilirao, a da ne budem nepristojan, samo ću reći... Zbog takvih kao ti je HT tako "kvalitetan" kakav je danas...
Ok, ajde da sad ovu temu ne odvučemo u raspravu između nas dvojice. OK krivo sam se izrazio tj. znalo se na što mislim, vjerovatno su svu shvatili koji čitaju i koji će čitati što sam mislio. Ne nisam se obraćao sa visoka pogotovo ne sa riječi "dečko" iz razloga što je to više bilo prijateljski nastrojeno a ne neprijateljski.
Da sam stavio dečko i nastavio pisat bilo bi sve ok, vjeruj ti mene ne možeš profilirat jednim postom na jednom forumu i naravno ne poznaješ me, čovjeku sam samo htio pomoć. A što se tiće takvih kao ja i HT-a, uopče je glupo govorit o tome ne poznaješ mene niti moj rad, pa onda nemoj niti sudit me po jednom postu. Ako sam koga uvrijedio sorry nije bila namjera.