Citiraj:
Autor domy1
Svaki dizelaš bez DPFa će izbacit dim nakon duže gradske vožnje, ali to sigurno nije oblak kao kod nekih. Pred neku godinu na tehničkom ispred mene stari peugeot 405 dizlo, auto nije trunku vidljivog dima ispustio, naravno da to nije pravilo za sve. Ali realno najgori su ti čipani itd, to doslovce dimi kao lokomotiva, a bome ih ima...
|
Moj je EURO IV bez DPF sa skoro 300k km i ne baca nikakav dim bilo kakve boje. Al ja ga vozim kako treba (ne skupljam čađu nikad prelazeći 2000rpm nego vozim živo i rastežem motor do redlinea) i održavam ga u skladu s tim. Ima hrpa i novijih i starijih autiju s više i manje kilometara koji ispuštaju ogromne crne dimove, što nije bilo u skladu ni s ranijim EURO normama. Ima više chipanih i neispravnih diesela na cesti nego što se misli. A ovim non believerima u zagađenja - nadam se da će doživjeti prijelaz na el. vozila i čiste aute, pa da vide kolika će biti razlika - pogotovo u gradovima.
Dok se masovno neće slati auti s fejk xenonima, nepodešenim običnim svjetlima, očitim dimom iz aspuha na ponovljene tehničke gdje će ljudima uzet vrijeme i novac, neće biti bolje. Znači ne treba nikakva kazna na licu mjesta pa vozi dalje, nego obavezan ponovljeni tehnički unutar 15 dana pa tako svaki put kad te policija vidi da si odlučio vratit fejk xenon i skinut DPF / blokirat EGR. Ako mogu imat OBDII uređaje na tehničkom, mogu ih nabavit i za policiju.