Citiraj:
Autor The Exiled
Kad pogledaš i Intel i nVidia do "maloprije" uopće nisu doživljavali AMD, kamoli da bi ih smatrali konkurencijom.
Sad pak pljušte izjave i reakcije na sve strane, bilo za Ryzen/Threadripper/EPYC, bilo za GPU dio.
Mada tip je stvarno egocentrik do bola. Mogel je samo reći "bez komentara" i idemo dalje.
|
Vjerojatno je mislio da će im ovi pustiti to tržište za rtx 2080 i iznad barem godinu dana da budu sami (kao što ni sam nisam očekivao 7nm vegu za gamere) pa ga je vjerojatno ovo iznadilo. Da se razumijemo ne vjerujem u neki veliki gaming uspjeh ove vege, ali će nvidia manje zaraditi nego što je možda očekivala u tom segmentu. AKo se ne varam negdje sam pročitao da je izjavio nešto tipa da su je odlučili izbaciti "this morning"
Negdje sam također pročitao da je nvidia sa tensor cores popušila na deep learning području (nebih znao, jer ne pratim to), pa su ih prenamjenili za gaming tržište za furanje gimmicka poput DLSS koji je navodno raskrinkan kao sranje (nisam gledao ništa, moram provjeriti)