View Single Post
Staro 09.01.2019., 10:53   #6085
3alfa3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Da li sam dobro (laicki) detektirao "problem" zasto ne dobivam update nakon 10. mjeseca na S8?

Mobitel je tvornicki dosao sa XEO Poljskim CSC, prvo paljenje i setup telefona je bilo bez SIM kartice i tada je povuko zadnji raspolozivi update (October 2018). Nakon umetanja SIM kartice (Tomato), javljao je da je drugi CSC i da bi trebalo resetirat mobitel sto sam i napravio. Nakon toga, aktivni kod je postao SEE.

Na sammobile vidim da je moj trenutni firmware 3 mjeseca stari Poljski XEO (nakon njega postoje 2 novija), a postoje i 2 novija SEE, ali mobitel javlja da i dalje koristim zadnji dostupni.

Smartswitch isto navodi da je to zadnji dostupni RJ5(SEE) firmware, ali, RJ5 nije SEE nego XEO.

Da li je problem u tome i kako ga rijesit? Probao neki dan bez SIM kartice resetirat mob, ali nista se nije promijenilo, stanje je i dalje isto.

Ovo je stari post gdje su screenshoti od Phone INFO http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5947
Kako izlaze novi, tako mi Phone INFO javlja pod "Latest Firmware" nove verzije koje su SEE (valjda zato jer je aktivni kod SEE), ali do nadogradnje ne dolazi ni putem OTA niti Smartswitcha.

....a ovdje je i screenshot od About Phone koji je takav nakon resetiranja mobitela kad je umetnuta Tomato SIM kartica.

screenshoti od sammobile gdje se vidi da imam poljski XEO iz 10 mjeseca, a ne neki od SEE. Ako sam dobro shvatio, taj Poljski XEO je nezakljucani, nebrendirani, a i mobitel nema bas nikakvog Bloatwarea od bilo kojeg provajdera
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	01.JPG‎
Views:	285
Size:	35.4 kB
ID:	20687   Click image for larger version

Name:	2.JPG‎
Views:	284
Size:	45.2 kB
ID:	20688  

Zadnje izmijenjeno od: 3alfa3. 09.01.2019. u 11:46.
3alfa3 je offline   Reply With Quote